Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Dalane Kommunikasjon samler inn og behandler personopplysninger.

 

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd)

 

Behandlingsansvarlig

Dalane Kommunikasjon v / daglig leder Oddvar Sæth er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn.

Kontaktinfo:

oddvar@dalanekommunikasjonn.no

Tlf. +47 406 27 337

Adresse: Dalane Kommunikasjon, Nesjane 3, 4389 Vikeså

 

Personvernombud

Dalane Kommunikasjon er et enkeltpersonforetak, vi anser dermed ikke behov for eget presonvernombud

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Dalane Kommunikasjons formål er å bidra til vekst og utvikling i lokalt næringsliv. Det betyr at vi innhenter og behandler visse opplysninger om personer. Under ser du en oversikt over hva vi samler inn og hvorfor.

 

Opplysning Hva brukes dette til?
Navn Navn på bedriftsleder eller annen kontaktperson hos våre kunder og samarbeidspartnere.
Adresse Firmaadresse for å kunne segmentere og målrette informasjon
Telefon Telefonnummer til kontaktpersoner for å kunne kommunisere telefonisk (enten via oppringing eller via sms)
E-post E-postadresse brukes til å sende månedlig nyhetsbrev og annen informasjon fra næringshagen, og er nødvendig for å ivareta et minimum av informasjonsflyt.

 

  1. Lagring

Alle opplysningene nevnt over lagres på følgende måte:

Lagring Sikkerhetstiltak
Sharpspring Marketing Automation platform Databehandleravtale
Fiken Regnskapssystem Beskyttet av regnskapsloven
Lokal maskin til daglig leder Passordbeskyttelse

 

 

VI lagrer opplysningene så lenge du er kunde / partner hos Dalane Kommunikasjon og/eller så lenge du selv ønsker å motta informasjon.

 

Du kan også endre preferanser i forhold til å motta tilbud/informasjon fra oss på din epost. Dette samtykke kan trekkes tilbake når som helst.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

 

DK benytter seg av Informasjonskapsler på våre nettsider (såkalte cookies) til ulike formål.

 

Informasjonskapsler / cookies er små tekstfiler som blir lagret inne i brukerens nettleser (Chrome, Safari, Explorer etc). Tekstfilen lagrer brukerens IP-adresse.

 

På www.dalanekommunikasjon.no benytter vi informasjonskapsler i forbindelse med følgende tjeneste(r):

 

Google Analytics

 

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

 

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

 

Denne informasjonen lagres i 14 måneder og slettes automatisk dersom du ikke benytter siden vår i løpet av 14 måneder.  For hver gang du besøker siden vår lagres en ny ”sesjon”. Det betyr at det telles 14 måneder fra hver gang du besøker siden vår.

 

Du kan når som helst velge å skru av eller slette informasjonskapslene i din egen nettleser. I denne artikkelen finner du oppskrift på hvordan du gjør det på de vanligste netteleserne: https://nettvett.no/slik-tommer-du-nettleserdata/

 

Sharpspring

Sharpspring marketing automation legger igjen informasjonskapsel i den besøkendes nettleser for å spore bruken på nettsiden år. Det gjøres for å forbedre din opplevelse på nettsiden samt for å kunne gi deg best mulig informasjon, tilpasset din situasjon. Les mer om Sharprings cookie policy her: https://sharpspring.com/legal/sharpspring-cookie-policy/

Lukk meny