"Hjelper små og mellomstore bedrifter å vokse -

ved å tilby moderne løsninger innen digital markedsføring"

Et lite lokalt markedsføringsbyrå for små og mellomstore bedrifter i Sør-Rogaland

Dalane Kommunikasjon ble etablert januar 2017 for å hjelpe lokale kunder i Dalane-regionen med websider og markedsføring.  Siden oppstarten har det vært et jevnt trykk av spennende prosjekt, alt fra lokale butikker til entreprenørbedrifter, kommunalt og privat. Felles er at kundene har behov for en profesjonell samarbeidspartner innen web og markedsføring som ikke er lengre unna enn at personlig service er en selvsagt del av samarbeidet.

Med rundt 15 års salgs – og markedsføringsbakgrunn fra  en rekke ulike selskaper, digital kompetanse og dyktige samarbeidspartnere kan Dalane Kommunikasjon tilby gode løsninger innen digital markedsføring. 

Vår visjon er å hjelpe små og mellomstore bedrifter å vokse. 

Det skal vi gjøre ved å benytte oss av smarte og moderne løsninger innen digital markedsføring, som for eksempel websider med fokus på trafikk, konvertering og brukervennlighet, innhold som engasjerer og informerer potensielle kunder og automatisert markedsføring som bidrar til økt effektivitet og målbarhet!

Markedsføring på autopilot

Tiden for maskinlæring og roboter er for alvor kommet. De siste årene har også markedsføringen utviklet seg i retning av automatisering. Tidligere innebar automatikk i markedsføringen gjerne en  automatisk utsendelse av eposter til en forhåndsdefinert frekvens, eller et autosvar på en henvendelse i et kontaktskjema.

I dag er det en helt annen situasjon. Vi kan tilpasse annonser og eposter til målgruppen på en helt annen måte, slik at potensielle kunder får den informasjonen de trenger ut fra sin situasjon, både hvem de er og hvor langt de er kommet i sin kjøpsprosess. 

Dalane Kommunikasjon tilbyr en kraftig, avansert og brukervennlig plattform for automatisering av markedsføringen. 

Hvem er mannen bak Dalane Kommunikasjon?

Hei, mitt navn er Oddvar Sæth. Jeg har startet og leder i dag Dalane Kommunikasjon - et prosjekt jeg har drømt om lenge, egentlig helt siden første dag på markedsføringsstudiet på Handelshøyskolen BI i 2003. Starten 2017 ble drømmen satt ut i live, og sammen med gode samarbeidspartnere kan jeg levere salgs - og markedsføringstjenester til små og mellomstore bedrifter. For mer informasjon om min faglige bakgrunn, eller for å komme i kontakt med meg, bruk linkene nedenfor.

Lukk meny